Σύστημα Επιβράβευσης Πελατών

Όροι Χρήσης

1. Σκοπός των Όρων

Στους παρακάτω όρους & προϋποθέσεις περιγράφεται αναλυτικά πώς μπορείτε να κερδίσετε πόντους με το πρόγραμμα επιβράβευσης της Antauniforms, καθώς και πώς μπορείτε να τους εξαργυρώσετε και να κερδίσετε επιβραβεύσεις. Λαμβάνοντας μέρος στο πρόγραμμα συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των παρόντων όρων, συμπεριλαμβανομένων και πιθανών ανανεώσεων αυτών. Εφόσον εγγραφείτε στο site μας και συμμετέχετε στο πρόγραμμα, επιβεβαιώνετε πως έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τους όρους του προγράμματος.

2. Επεξήγηση Πόντων

 1. Οι πόντοι δεν έχουν χρηματική αξία, εκτός αυτής που αναφέρεται ρητά ως επιβράβευση. Οι πόντοι δεν είναι ιδιοκτησία και δεν μπορούν να ανταλλαχθούν με μετρητά.
 2. Οι πόντοι θα δίνονται με κάθε αγορά που πληροί τις προϋποθέσεις και έχει γίνει μέσα από την ιστοσελίδα μας antauniforms.gr. Ο χρήστης πρέπει να είναι εγγεγραμένος και συνδεδεμένος στον λογαριασμό του για να μπορέσει να λάβει τους πόντους.
 3. Πόντοι δεν μπορούν να ανακτηθούν από προηγούμενες αγορές ούτε μπορούν να μεταφερθούν από ένα λογαριασμό σε κάποιον άλλο – ακόμα και αν έχουν το ίδιο όνομα χρήστη.
 4. Πόντους μπορείτε να κερδίζετε για κάθε €1.00 που ξοδεύετε σε μια έγκυρη συναλλαγή. Οπότε 1 € = 1 πόντος και κάθε πόντος αντιστοιχεί σε 0,05 €. Τυχόν μεταφορικά ή άλλα έξοδα που δεν σχετίζονται με προϊόντα δεν προσμετρώνται.
 5. Σε καμία περίπτωση οι πόντοι δεν μπορούν να πουληθούν.
 6. Διατηρούμε τη δυνατότητα να μειώσουμε ή να ακυρώσουμε τη συγκέντρωση πόντων από προϊόντα που είναι ήδη σε έκπτωση ή προσφορά.

3. Bonus Πόντοι

Σε προωθητικές περιόδους, ο αριθμός των πόντων που κερδίζετε μπορεί να αυξάνεται. Αυτό θα αναγράφεται στους όρους του προγράμματος με τις ανάλογες ημερομηνίες. Σε περίπτωση που δεν αναγράφεται ημερομηνία λήξης, διατηρούμε το δικαίωμα να σταματήσουμε τους προωθητικούς πόντους όταν εμείς κρίνουμε σκόπιμο.

4. Μείωση πόντων

Οι πόντοι πιστότητας θα μειωθούν όταν:

 • Κάνετε κάποια αγορά και εξαργυρώσετε τους πόντους σας.
 • Οι πόντοι σας έληξαν, όπως περιγράφεται στον τομέα 8.
 • Έχετε ζητήσει ακύρωση παραγγελίας ή έχετε αποζημιωθεί από επιστροφή προϊόντων.
 • Σας πιστώθηκαν πόντοι από λάθος του συστήματος.
 • Εάν έχουμε λόγους να πιστεύουμε πως έχει γίνει κατάχρηση των όρων του προγράμματος και δεν δικαιούστε τους πόντους που έχετε.

5. Λήξη Πόντων

 1. Εάν κλείσετε το λογαριασμό σας, αυτό θα συνεπάγεται την άμεση λήξη των πόντων σας. Αυτοί οι πόντοι χάνονται και δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν ξανά σε περίπτωση που κάνετε νέο λογαριασμό.
 2. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο το πρόγραμμα πιστότητας ακυρωθεί από εμάς, θα ενημερώσουμε τους χρήστες πόσο χρόνο θα έχουν για ναεξαργυρώσουν τους πόντους πριν την οριστική τους λήξη.
 3. Κανείς άλλος χρήστης δεν πρέπει να έχει πρόσβαση στους πόντους σας. Εάν για οποιοδήποτε λόγο ενημερωθούμε πως ο λογαριασμός σας παραβιάστηκε και δόθηκε σε άλλο άτομο, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε τους πόντους. Εάν κάτι τέτοιο γίνει αδικαιολόγητα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα στο [email protected].

6. Οι Πόντοι σας

Για να δείτε τους πόντους σας, έχετε διάφορες επιλογές:

 1. Κάντε Log In στο Site μας και επισκεφθείτε την ενότητα “Ο λογαριασμός μου”. Εκεί θα δείτε το υπόλοιπο των πόντων σας και το ιστορικό απόκτησής τους.
 2. Όταν επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και προχωρήσετε στο ΤΑΜΕΙΟ, θα δείτε το υπόλοιπο των πόντων σας και θα επιλέξετε πόσους από αυτούς θέλετε να εξαργυρώσετε.

7. Διαφωνίες

Εάν έχετε κάποιο παράπονο σε σχέση με το loyalty πρόγραμμά μας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2310862661. 

Στοχεύουμε να λύνουμε το όποιο πρόβλημα άμεσα. Εάν δεν μπορούμε να βρούμε μια άμεση λύση, θα σας ενημερώσουμε για το χρονοδιάγραμμα. Εφόσον κάνουμε την έρευνα μας, θα σας ενημερώσουμε για την απόφασή μας και την αιτιολογία.

8. Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο +30 2310862661. 

Εάν χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας, θα σας στείλουμε email στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στο λογαριασμό σας. Στην περίπτωση που πρέπει να επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα, κάποιο μέλος της ομάδας μας μπορεί να σας καλέσει στο τηλέφωνο που έχετε δηλώσει στο λογαριασμό σας.

Είστε υπεύθυνοι να κρατάτε το λογαριασμό σας ενημερωμένο με τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

9. Προσωπικά Δεδομένα

Με την εγγραφή σας στο site μας, θα χρειαστεί να συλλέγουμε, να διατηρούμε και να χρησιμοποιούμε πληροφορίες για εσάς που έχουν να κάνουν με το λογαριασμό σας, τους πόντους και τις ανταμοιβές σας. Οι πληροφορίες αυτές θα περιλαμβάνουν κάποιες προσωπικές πληροφορίες όπως τις συναλλαγές σας και πληροφορίες σχετικά με πόντους και αιτήσεις εξαργύρωσης.

Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για τους σκοπούς του προγράμματος Loyalty, έτσι ώστε να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες.

Μπορεί να μοιραστούμε τις πληροφορίες αυτές με τρίτους που συνδέονται με το πρόγραμμα loyalty μας.

Δεν θα πουλήσουμε ποτέ τις πληροφορίες σας.

Σεβόμαστε και προσέχουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε συμφωνία με την πολιτική απορρήτου μας.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας στέλνουμε νέα και ενημερώσεις πχ. Email, SMS, Social Media κλπ. Μπορείτε να απεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή.

10. Τερματισμός Προγράμματος Loyalty

Μπορούμε να τερματίσουμε το πρόγραμμα αυτό ανά πάσα στιγμή. Όπου αυτό είναι δυνατόν θα σας δώσουμε ενημέρωση 180 ημέρες νωρίτερα για τον τερματισμό. Περιπτώσεις που η πρότερη ενημέρωση δεν είναι δυνατή μπορεί να προκύψουν.

11. Αλλαγές στους Όρους

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε ή/και να ανανεώσουμε τους Όρους του Προγράμματος όποτε χρειάζεται. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα ενημερωθείτε για την αλλαγή, αλλά οι όροι θα είναι αναρτημένοι στη σελίδα μας.